Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Susanne Bosch-Koopmans. Sinds 2004 werk ik als echtscheidingsadvocaat. In 2012 ben ik ook gespecialiseerd als echtscheidingsmediator. Daarnaast treed ik op als advocaat in allerlei zaken die betrekking hebben op het familierecht, van alimentatiekwesties tot discussies over gezag (zie onderwerpen).

Na werkzaam te zijn geweest bij de twee grootste avocatenkantoren van de regio (KienhuisHoving Advocaten en Notarissen en Damste Advocaten en Notarissen) ben ik in februari 2017 mijn eigen kantoor begonnen gespecialiseerd in het familierecht. Mijn grootste motivatie is mijn wens om beter in te kunnen spelen op de behoeftes van de cliënten. Dat er tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht, heldere prijzen en korte lijntjes.

Als gespecialiseerd familierecht advocaat en mediator ben ik lid van de vFAS (Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators). Deze vereniging waarborgt dat de aangesloten leden eerst een specialisatie opleiding familierecht moeten volgen en daarna een opleiding tot mediator. Voor het behouden van deze specialisatie moet ik jaarlijks mijn kennis op peil houden door het volgen van cursussen. In het rechtsgebiedenregister sta ik geregistreerd op het gebied van het familierecht.

Hoewel mijn voorkeur uit gaat naar het zoveel mogelijk oplossen van een zaak in overleg, zet ik ook de stap naar de rechter als dat nodig is. Immers, overleg is goed, maar moet wel tot een oplossing (kunnen) leiden. In een procedure ga ik voor de volle 100% voor mijn cliënt. Daarbij zal ik altijd eerlijk zijn over kansen en risico’s.

Als scheidingsmediator adviseer ik partijen juridisch inhoudelijk, maar heb ik ook oog voor de emoties, die bij een echtscheiding spelen. Een succesvol afgeronde mediation geeft mij veel voldoening. Partijen krijgen de kans met een frisse blik weer naar de toekomst te kijken en ondertussen zijn er zorgvuldige afspraken gemaakt over de afwikkeling van het huwelijk, geregistreerd partnerschap of de samenleving.

Contact

Mocht u een advocaat of een mediator nodig hebben, dan kunt u altijd bellen. Met name in privé kwesties is het fijn om elkaar even te spreken en om te kijken of er een persoonlijke klik is. Het is ook geen probleem telefonisch wat vragen te beantwoorden of wat informatie te verstrekken. Uiteraard is dit kosteloos.